Deniz, özellikle Hakkâri, Van ve Şırnak illerinden Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere evinin ve sofrasının kapılarının her zaman açık olduğunu duyurdu.
Adem Deniz mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili kardeşlerim, Hakkâri, Van ve Şırnak’tan Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan tüm öğrencilerimize kapım da sofram da sonuna kadar açıktır. Bu şehirde kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Sizleri ailemden biri olarak görüyor ve elimden gelen her türlü desteği sunmaya hazırım. Barınma konusunda yurtta ya da ev bulamayan öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla misafirim olabilir. Maddi ve manevi her türlü desteğim sizlerledir.”
Deniz ayrıca paylaşımının daha çok öğrenciye ulaşması için herkesin yaymasına destek çağrısında bulundu.
Hakkâri’de gençler arasında örnek bir dayanışma ve kardeşlik köprüsü kuran Adem Deniz’in bu jesti, hemşehrileri tarafından da takdirle karşılandı.