Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılımla yapıldı. Milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu programda, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Erdoğan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Toplantının en dikkat çeken anı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonla toplantıya bağlanması oldu. Erdoğan, Hakkâri teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada, partililere moral vererek çalışmalarında başarılar diledi. Cumhurbaşkanı ayrıca, Hakkâri’ye olan özel ilgisini vurgulayıp teşkilat mensuplarına “hep birlikte güçlü bir gelecek için çalışmaya devam” çağrısında bulundu.
İl Başkanı Zeydin Kaya’dan Değerlendirmeler
Toplantıda söz alan AK Parti Hakkâri İl Başkanı Zeydin Kaya, bölgedeki çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Kaya, Hakkâri’de yatırımların artarak devam edeceğini ve vatandaşların beklentilerine cevap verecek projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.
Coşkulu Katılım
Belediye başkanları ve teşkilat üyeleri de ildeki hizmetler, devam eden projeler ve vatandaşların taleplerine ilişkin görüşlerini paylaştı. Toplantı boyunca salonda sık sık “Hakkâri seninle gurur duyuyor” sloganları yükseldi.
Halk Eğitim Merkezi’ndeki buluşma, coşkulu tezahüratlar ve güçlü bir dayanışma atmosferiyle tamamlandı.