CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli’den 10 Kasım Anma Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

·Yayın: Doğu’nun Sesi
Google HaberlerDoğu’nun Sesi haberlerini Google Haberler'de arayın
Çakırbeyli mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığın ve çağdaş Türkiye’nin mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle andığını belirtti.
“Atatürk, bir milletin küllerinden yeniden doğabileceğini tüm dünyaya göstermiş; aklın, bilimin ve çağdaşlığın rehberliğinde bir Türkiye inşa etmiştir. O’nun önderliğinde kazanılan bağımsızlık, bugün bizlere en kutsal emanet olan Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan etmiştir.” diyen Çakırbeyli, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün bizlere düşen en büyük görev, Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhuriyetimizin değerlerini korumak, laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini ilelebet yaşatmaktır. Atatürk’ün fikirleri dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. O’nun ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, bizlere hem sorumluluk hem de onurlu bir miras bırakmıştır.
Bu bilinçle; çağdaş, eşit ve özgür bir Türkiye için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.”
CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli, mesajının sonunda Ulu Önder Atatürk’ü ebediyete intikalinin 87. yılında bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle andığını ifade etti.
KaynakDoğu’nun Sesi Haber Merkezi

Yorumlar