Derecik Belediye Başkanı Av. Hasan Dinç’ten Öğretmenler Günü Mesajı
Derecik Belediye Başkanı Av. Hasan Dinç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm öğretmenlere minnet ve şükran duygularını iletti.

·Yayın: Doğu’nun Sesi
Google HaberlerDoğu’nun Sesi haberlerini Google Haberler'de arayın
Başkan Dinç mesajında, öğretmenlerin ülkenin aydınlık geleceğini inşa eden en önemli güç olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:
“Geleceğimizin mimarı, ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
Hayatı boyunca eğitim camiasının içinde yer almış bir öğretmen olarak, gençlerimizin her birinde bir umut ve ışık gördüm. Bugün de aynı inançla ilçemizin ve ülkemizin gelişmesi için çalışırken biliyorum ki bu çabanın en güçlü destekçisi bilgiye ve bilime adanmış öğretmenlerimizdir.”
Fedakarlıkla emek veren, nesiller yetiştiren tüm öğretmenlere teşekkür eden Dinç, mesajının sonunda şu sözlere yer verdi:
“Başta ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; görevde olan ve emekli tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”
KaynakDoğu’nun Sesi Haber Merkezi
Yorumlar