Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Derecik’te Şok Tahribat! Açılışı Yapılmadan Parkı Harabeye Çevirdiler

Derecik Belediyesi’nin bu yıl ilçeye kazandırdığı yeni aile parkı, açılışı yapılmadan kimliği belirsiz kişiler tarafından hedef alındı. İlçe halkının nefes alacağı modern sosyal alan, kısa sürede ciddi bir tahribata uğradı.

Derecik Belediyesi’nin bu yıl ilçeye kazandırdığı yeni aile parkı, açılışı

Masalar Parçalandı, Çardaklar Yakıldı, Çiçekler Söküldü

Belediye ekiplerinin incelemesinde parkta bulunan oturma masalarının kırıldığı, çardakların üzerine yakıcı maddelerle yazılar yazıldığı, yeni dikilen çiçek ve bitkilerin sökülerek zarar gördüğü tespit edildi. Tahribatın akşam saatlerinde gerçekleştirildiği değerlendirilirken güvenlik Kameraları inceleniyor.

Halk Tepkili: “Bu İlçe Kendi Emeğine Neden Zarar Veriyor?”

Kısıtlı imkânlarla yapılan parkın bu hale getirilmesi ilçe halkında büyük üzüntü ve tepki yarattı. Vatandaşlar, “Bizim için yapılan bir hizmete böyle davranılması kabul edilemez” diyerek tepki gösterdi.

Belediye: “Kamu Malına Zarar, Tüm İlçeye Zarardır”

Derecik Belediyesi, olayın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak sorumluların tespiti için çalışma başlattığını duyurdu. Yetkililer, ortak yaşam alanlarına sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Derecik’in yeni parkının açılış beklemeden tahrip edilmesi, ilçede hem şaşkınlık hem de büyük tepkiyle karşılandı.