Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucu, “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” başta olmak üzere 10 ayrı suçtan aranması bulunan ve hakkında toplam 27 yıl 3 gün kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince 26 Temmuz – 1 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda ise farklı suçlardan aranan 15 şahıs daha yakalandı.
Yakalanan şahısların ceza süreleri şöyle açıklandı:
- 0-5 yıl arası hapis cezası bulunan: 5 kişi
- 5-10 yıl arası hapis cezası bulunan: 8 kişi
- 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan: 1 kişi
Gözaltına alınan tüm şahıslar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Hakkâri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.” denildi.