Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkari’de Tır 20 Yaşındaki Genç Kıza Çarptı

Hakkari’nin Kırıkdağ Çanaklı Köyü’nde meydana gelen kazada, bir tır 20 yaşındaki Gülay Adıyaman’a çarptı.

Hakkari’nin Kırıkdağ Çanaklı Köyü’nde meydana gelen kazada, bir tır 20

Edinilen bilgilere göre, çarpmanın ardından panikleyen tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Gülay Adıyaman’a ilk müdahale, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Genç kız, ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yaklaşık 30 yıldır kara yolu üzerinde bulunan Çanaklı Köyü’nde bugüne kadar araç çarpması sonucu 25 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.

Köy sakinleri, artan nüfusla birlikte büyüyen köy içi yolunda sürücülerin hız sınırına uymadığını ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini dile getiriyor. Vatandaşlar, kazaların önlenmesi için hız kesici bariyer, yaya geçidi veya üst geçit talebinde bulundu.

Bazı köylüler ise ana yolun, köy yerleşim alanından uzaklaştırılarak Zap Suyu kenarına alınmasını öneriyor.

Jandarma ekipleri kazaya karışan tır sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.