Hakkârili Sözleşmeli Er Ziya Koparan Iğdır’da Hayatını Kaybetti
Iğdır’da askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, Hakkârili sözleşmeli er Ziya Koparan hayatını kaybetti. Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Koparan’ın acı haberi, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

·Yayın: Doğu’nun Sesi
Google HaberlerDoğu’nun Sesi haberlerini Google Haberler'de arayın
Iğdır’da meydana gelen askeri araç kazasından acı haber geldi. Edinilen bilgilere göre, görev sırasında seyir halinde bulunan askeri araç henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.
Meydana gelen kazada araçta bulunan Hakkârili sözleşmeli er Ziya Koparan ağır şekilde yaralandı. Koparan’ın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Acı Haber Hakkâri’ye Ulaştı
Ziya Koparan’ın hayatını kaybettiği haberinin Hakkâri’deki ailesine ulaşmasının ardından büyük üzüntü yaşandı. Koparan’ın yakınları ve sevenleri acı haberle yasa boğulurken, vefat haberi kısa sürede kentte de duyuldu.
Bir Çocuk Babasıydı
Hayatını kaybeden sözleşmeli er Ziya Koparan’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Genç yaşta yaşamını yitiren Koparan’ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu.
Askeri aracın devrilmesine ilişkin olayın ayrıntılarının yapılacak resmi açıklamalarla netleşmesi bekleniyor.
Doğunun Sesi Haber olarak Ziya Koparan’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
KaynakDoğu’nun Sesi Haber Merkezi

Yorumlar