Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çelik’ten Tuğgenerallere Veda ve Teşekkür Programı

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile farklı bölgelere atanan Hakkâri Dağ Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Hilmi Orhan ve Hakkâri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu onuruna Hakkâri Öğretmen Evi’nde düzenlenen programa katıldı.

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile farklı bölgelere atanan

Programa Geniş Katılım

Düzenlenen programa Vali Ali Çelik’in yanı sıra; Hakkâri Dağ Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Hilmi Orhan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Hazinedaroğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Bahadır Sami Nesil, Vali Yardımcıları Recep Gündüz, Cüneyt Zor, Mehmet Faruk Saygın ve Tayyar Emre Mahmutoğlu, Çukurca Kaymakamı Emre Cebeci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz da katıldı.

Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Vali Ali Çelik, konuşmasında Tuğgeneraller Orhan ve Çarıkcıoğlu’nun Hakkâri’deki görev süreleri boyunca gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde de üstün başarılar temennisinde bulundu.

 

error: Content is protected !!