Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkari Devlet Hastanesine Son Teknoloji EMAR (MR) Cihazı Kazandırıldı

Hakkari Devlet Hastanesi, sağlık altyapısını güçlendiren önemli bir yatırımı daha hizmete aldı. Son teknoloji EMAR (MR) cihazı, Hakkari Valisi Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara’nın katılımıyla resmen hizmete sunuldu.

Hakkari Devlet Hastanesi, sağlık altyapısını güçlendiren önemli bir yatırımı daha

Yeni MR cihazıyla birlikte hastaların ileri görüntüleme hizmetlerine daha hızlı ve etkin erişimi sağlanacak. Özellikle çevre illere yapılan sevklerin azaltılması, tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kalite artışı hedefleniyor.

Vali Ali Çelik, cihazın Hakkari’ye hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanında yapılan yatırımların vatandaşların yaşam kalitesine doğrudan katkı sunduğunu vurguladı. İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ise cihazın teknik kapasitesi ve klinik katkıları hakkında bilgi vererek, sağlık hizmetlerinin niteliğini yükseltmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Yeni MR cihazının devreye alınmasıyla Hakkari Devlet Hastanesi’nin tanı olanakları güçlenirken, vatandaşların daha kısa sürede, daha kapsamlı sağlık hizmeti alması amaçlanıyor.