Hakkari’de 3 Bin 154 Öğrencinin YKS Başvuru Ücreti Belediye Tarafından Karşılandı
Hakkari’de üniversite hayali kuran öğrenciler için önemli bir destek sağlandı. Hakkari Belediyesi tarafından, kent merkezinde lise son sınıfta öğrenim gören ve mezun durumda olan 3 bin 154 öğrencinin 2026 YKS başvuru ücretleri karşılandı.

·Yayın: Doğu’nun Sesi
Google HaberlerDoğu’nun Sesi haberlerini Google Haberler'de arayın
Bakan Yardımcısı Ali Çelik’in direktifleri doğrultusunda gerçekleştirilen bu destek, üniversite sınavına hazırlanan gençler için büyük bir moral kaynağı oldu.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Hakkari İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, verilen desteğin öğrencilerin eğitim yolculuğunda önemli bir katkı sunduğunu belirtti.
Yılmaz açıklamasında, gençlerin yükseköğretim hayallerine ulaşmalarına katkı sağlayan bu anlamlı destekten dolayı başta Bakan Yardımcısı Ali Çelik olmak üzere Hakkari Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sağlanan destek sayesinde yüzlerce öğrenci, üniversiteye giden yolda YKS başvuru sürecini maddi yük yaşamadan tamamladı.
KaynakDoğu’nun Sesi Haber Merkezi

Yorumlar