Azizoğlu’nun katkılarıyla kulüp sporcu ve teknik ekibine 50 adet spor ayakkabı ve eşofman takımı teslim edildi. Spor malzemeleri, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ile Kulüp Başkanı M. Tahir Ölmez tarafından koordinasyon merkezinde teslim alındı.
Teslimat sırasında konuşan Başkan Mesut Keskin, ligde zorlu şartlar altında mücadele eden engelli basketbol takımının Hakkari’nin takımı olduğunu vurgulayarak, kulübün yaklaşık 20 yıldır spor aracılığıyla sayısız dezavantajlı engelli bireye ulaştığını ifade etti. Keskin, destek arayışlarında görüştükleri birçok Hakkarili iş insanının takımı görmezden geldiğini dile getirdi.
Bu noktada taleplerini geri çevirmeyen Yılmaz Azizoğlu’na hatırı sayılır desteği için teşekkür eden Keskin, sağlanan bu anlamlı katkının Hakkarili diğer iş insanlarına da örnek olmasını temenni ettiklerini söyledi.


